Logo

Unior kolica za alat Eurovision 940EV4AK

Unior kolica za alat Eurovision 940EV4AK

ANTI-SLIP podloga štiti ladice od oštećenja, a istovremeno sprečava klizanje alata prilikom otvaranja i zatvaranja ladica.

Ladice je moguće izvući do samoga kraja, a dostupne su u dvije dimenzije (585 x 615 mm i 415 x 615 mm) visine 75 mm ili 155 mm. Zbog konstrukcije i novih vodilica nosivost ladica je 40 kg.

U kolicima Handdie omogućeno vam je razvrstanje alata po različito obojanim ladicama. Kroz vrijeme ćete alate povezivati sa bojama i tako i jednostavno pronaći. Korištenje će stoga biti lakše, a rad djelotvoran. Pored toga u radionici će zavladati red.

Izdržljivi kotači promjera 125 mm sa sigurnosnom kočnicom omogućavaju pokretljivost i stabilnost pri kretanju kolica, čak i ako su potpuno napunjena alatom. Odgovarajuća stabilnost kretanja posebno je korisna u radionicama sa neravnim podovima ili na otvorenom.

Poseban mehanizam sprječava neželjeno otvaranje ladica.

Nove 400 mm – uske klizne vodilice su kvalitetnije u usporedbi sa standardnim modelima. To znači da je nosivost povećana za10% dok se ladice i dalje otvaraju glatko i nečujno. Ladice se jednostavno mogu izvaditi sa nježnim pritiskom sigurnosnog gumba.

Bravica je pozicionirana na bočnoj strani kolica, ispod rukohvata. Ključ je tako zaštićeni od oštećenja i zbog njegove fleksibilnosti ne ometa korisnika kod rukovanja sa kolicima.

850,00 KM
Brend
Unior
Dostava
Brzom poštom na adresu kupca (x-expres)
Rok isporuke
24-48h
Način plaćanja
Gotovinski pri iporuci, žiralno-virman po računu ili predračunu
Besplatna dostava
Za narudžbe preko 200 KM

Specifikacije

Dimenzije 720 x 440 x 917 mm
Nosivost 40 kg / ladica
Težina 57 kg
Garancija Unior d.d. garantuje za sve svoje alate u slučaju grešaka u materijalu i izradi. Alate ćemo u slučaju pravilne uporabe besplatno popraviti ili zamijeniti uz predočenje odgovarajuće dokumentacije. Garancija ne vrijedi za alate koji su izmijenjeni bez dopuštenja društva Unior, istrošeni ili na drugi način oštećeni. Garancija se ne može ostvariti kod oštećenja koja bi nastala upotrebom ovih alata.