Logo

Villager aku udarna bušilica odvijač FUSE BRUSHLESS VLP 5120 Solo

 Villager aku udarna bušilica odvijač FUSE BRUSHLESS VLP 5120 Solo

 Villager aku udarna bušilica odvijač FUSE BRUSHLESS VLP 5120 Solo

Solo verzija – Isporučuje se bez baterija, punjača i kofera.

Uređaj je u okviru nove Villager serije uređaja VILLAGER® FUSE™ serije aku alata. Čitava VILLAGER® FUSE™ serija uređaja je okupljena oko jedne baterije i punjača, tj jednu bateriju možete koristiti na svim uređajima iz FUSE aku serije alata. Villager® FUSE™, nova linija proizvoda je opremljena naprednim PC boardom, koji pruža visok nivo zaštite i sigurnosti baterije i samog uređaja. Indikator problema koji je sastavni dio PCB-a štiti uređaj od prekomernog punjenja i pražnjenja, zagrevanja i oscilacija napona.

Upotrebom samo jedne baterije i punjača lakše ćete organizovati i Vaš radni prostor. Manje baterija i punjača znači odmah svakao i manju upotrebu sirovina i manju proizvodnju električnog otpada. Napredna tehnologija i pravilna upotreba i održavanje garantuju dug životni vijek uređaja i baterije. Odsustvo strujnog kabla garantuje veću slobodu pokreta u radu.

Fuse 18V baterije su zasnovane na Li-Ion tehnologiji i do tri puta dugotrajnije u odnosu na Ni-Cd baterije sličnih karakteristika. Fuse 18V bateriju možete odložiti na nekoliko mjeseci bez bojazni da će doći do pražnjenja i gubitka snage. Ove baterije pokazuju gotovo identične performanse na početku i kraju svog radnog vijeka. Bateriju možete puniti bilo kada i bez obzira na stepen ispražnjenosti i bojazni od gubitka kapaciteta.

Kupovinom jedne baterije (u nekim slučajevima dvije-ukoliko mašina koristi dvije baterije) i jednog punjača štedite pri kupovini svakog sledećeg FUSE alata, jer ćete kupiti samo alat (bare tool) i time izbjeći nepotrebne troškove kupovine novog seta baterije i punjača, a samim tim i uštedjeti na prostoru u Vašoj radionici.

BRUSHLESS: elektro-motor bez četkica

 

169,90 KM
Brend
Villager
Dostava
Brzom poštom na adresu kupca (x-expres)
Rok isporuke
24-48h
Garantni rok
3 godine
Način plaćanja
Gotovinski pri iporuci, žiralno-virman po računu ili predračunu
Besplatna dostava
Za narudžbe preko 200 KM

Specifikacije

Proizvođač Villager
Model VLP 5120 Solo
Napon Baterija Fuse 18 V, Li-ion
Tip motora Elektro-motor bez četkica
Tip baterije Li-Ion
Napon baterije 18 V
Broj udaraca i snaga udarca 0 - 28800 udaraca/min
Broj obrtaja u 1. brzini (bez opterećenja) 0 - 500 obr./min
Broj obrtaja u 2. brzini (bez opterećenja) 0 - 1800 obr./min
Stezna glava 0.8 - 13 mm
Obrtni moment 60 Nm
Težina 1.42 kg
Dodatne informacije Solo verzija – Isporučuje se bez baterija, punjača i kofera.